Despre noi

Suntem o echipa formata din membrii tineri, avand ca scop comun atingerea unor standarde inalte in toate ariile constitutive ale conceptului de Web Creation. Principalele noastre obiective sunt orientate catre calitatea serviciilor oferite si imbunatatirea performantelor prin actualizarea permanenta a informatiilor din domeniu, in contextul tendintelor actuale ale pietei noastre si a celei internationale.

Serviciile noastre

Echipa Tech Storm iti pune la dispozitie urmatoarele servicii:

De ce noi?

Cu o experienta internationala de peste 5 ani in domeniul Web Creation pe nisele de Dropshipping, Magazine Online si Siteuri de Prezentare am decis sa ne focusam atentia pe plan local in sprijinul antreprenorilor romani.

Ce defineste echipa Tech Storm?

Capacitatea de colaborare rapida si eficienta, precum si interesul sporit pentru parerile clientilor nostri ne caracterizeaza modul de lucru, integrand in fiecare Website construit, elemente individuale, personalizate, preferinte grafice, coloristice sau de design, obtinute cu ajutorul chestionarelor atent realizate de catre membrii echipei noastre, pentru indeplinirea tuturor cerintelor clientilor nostri.

Fiecare proiect reprezinta o prioritate pentru noi, apeland la toate resursele personale, in materie de ambitie si perseverenta, avand ca scop final satisfactia clientilor!